Ontspannen holistische aanpak van Sinusitis

Via een celzouten boek bij “De Tuinen”, ben ik bij Esther terecht gekomen. Haar visitekaartje zat voor in het boek geplakt. Dit was in het eerste kwartaal van 2014. Het voelde bij de eerste ontmoeting meteen goed.

natuurgeneeskunde-Bergeijk (6)

Praktijk die rust en reinheid uitstraalt. Bekijk de foto’s op deze site

Esther werkt in een ruimte die rust en reinheid uitstraalt.
Haar holistische aanpak sprak me ook meteen aan.

Esther liet mij tijdens onze eerste afspraak meteen kennismaken met de MIR methode, ik ben hier meteen mee begonnen en dat was in het begin best heftig, er kwam van alles los, maar ik voelde tegelijkertijd dat er een hoop negatieve dingen opgeruimd werden.

Ook merkte ik vrij snel verbetering in mijn gezondheid. Mijn holtes gingen na een lange tijd blijvend open ;-).

Esther weet op intutieve wijze en door goed te luisteren bij bepaalde onderliggende issues/blokkades te komen waar ik me tot op dat moment niet bewust van was. Dit met behulp van Celzouten, de MIR methode, de Helende Reis sessies, energetische behandelingen, haar eigen levenservaring en haar opleidingen.

Sinds onze eerste afspraak kom ik regelmatig en graag bij Esther en iedere keer ga ik er blij, “opgeruimd” en met nieuwe inzichten weg.