Over Esther Roijmans

In liefde verbonden met Paul en sinds oktober 2011 wonen we met onze kinderen Mees en Roos, in Bergeijk. Terug op de plek waar ik als kind gewoond heb, voelt het als thuiskomen.

Ruim 20 jaar heb ik ervaring als verpleegkundige gespecialiseerd in Oncologie en Intensive Care. Tijdens een persoonlijke crisis kwam ik in contact met de natuurgeneeskunde. Hierdoor raakte ik enorm geinspireerd en wilde ik ook anderen helpen.

Mijn ontdekkingstocht en expertise
Allereerst heb ik de 4-jarige beroepsopleiding tot Gezondheidstherapeute gevolgd aan de Europese Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen (EANG) te Antwerpen.
Gezondheidstherapeut is een geregistreerde beroepstitel.

opsommingAanvullend heb ik de 2-jarige opleiding Celzouttherapeute gevolgd.
Hier heb ik alles geleerd over de minerale zouten die nodig zijn voor alle processen in ons lichaam.  Zonder de juiste mineralen kan een lichaam niet optimaal functioneren.

opsommingWaar ik gaande weg achter gekomen ben is dat een hele grote ziekmakende factor in onszelf zit; onze vaste overtuigingen en patronen. Deze zorgen voor blokkades op vele niveaus.
Met behulp van nulpuntsenergie heb ik geleerd om oude ballast bij mensen weg te halen en te zorgen dat je energie weer kan stromen. Deze behandeling brengt je weer in contact met jezelf. Met je eigen kracht en kunnen.

opsommingVerdere verdieping en mogelijkheden heb ik gevonden in de MIR-methode.
Deze methode biedt iemand de kans om zelf het genezingsproces in handen te nemen.

praktijk-esther-roijmans

Mijn praktijk, zie ook de sfeerfoto’s op deze site

Overzicht opleidingen-cursussen:

  • Gezondheidstherapeute EANG Antwerpen
  • Dorntherapie
  • 2-jarige opleiding Celzouttherapeut
  • Tachyoncursus, Inner Relief en Fotonengordel en cursus Eenwording
  • MIR methode
  • Cursus Nieuwe Geneeskunde van Dr. Geert Hamer