Ervaring Missie verduidelijken

Ik ben naar Esther gegaan met klachten over mijn darmen en een plekje in mijn gezicht. Tegelijk was ik als single met een losse ‘vaste vriendin’ een beetje op een vraagpunt in mijn leven daar mijn volwassen zoon ging samenwonen met zijn vriendin.

Door haar gecombineerde aanpak van luisteren, intuïtie, kritische vragen, de MIR methode en celzouten bracht ze me helemaal bij mezelf en mijn erg ondergesneeuwde dromen. Hierdoor werd een innerlijke sterkte en drive gecreëerd waardoor negeren van mezelf en mijn wensen niet langer mogelijk was en ik eindelijk mijn eigen pad teruggevonden heb.

Ik koos om mijn vaste vriendin los te koppelen, de situatie op mijn werk (commercieel in de verzekeringssector) bij te sturen, mijn pad van innerlijke spirituele ontwikkeling terug op te nemen (na een periode van een 25 tal jaren), poëzie te schrijven, te schilderen en me in te schrijven in een singlesvereniging (voor wekelijkse activiteiten).

Mijn leven is terug bevredigend en ik heb het idee dat ik nog boeiende tijden tegemoet ga, als een open weg die voor me ligt en waar nog boeiende afslagen zullen komen.

 

Dirk, 47 jarige Belg